<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=83883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Антиваксър, с...

8 месеца затвор за садиста от Мъглиж, който изтезава куче и качи видео в социалните мрежи

16 Февруари 2021
0 5528

На 8 месеца затвор осъдиха Ангелин А., който през 2019 г. се гаври и изтезава малко куче, пише kazanlak.com. Ние от “Господарите” тогава ви информирахме за потресаващия случай.

Арестуваха садиста от Мъглиж, малтретирал зверски кученце (видео 18+)

33-годишният жител на Мъглиж по обвинителен акт на Районна прокуратура – Стара Загора – Териториално отделение – Казанлък е осъден, за това, че на неустановена дата през 2019 г., в гр. Мъглиж, в двора на селскостопанска кооперация, е проявил жестокост към куче, което подхвърлял в купчини със слънчоглед и пшеница, заравял го в тях, сипвал му в устата от слънчогледа, след което качил в социалните мрежи видеоклип и направил неограничен брой  потребители свидетели на извършеното деяние  – престъпление по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

Вижте как садистът от Мъглиж се е гаврил и с други животни (видео)

""

Районен съд – Казанлък е наложил на Ангелин наказание от 8 месеца „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим и „Обществено порицание“.

Пуснаха само срещу 250 лева гаранция садиста от Мъглиж, измъчвал кученце

Това не е първото и единствено обвинение срещу Ангелин. Той е осъждан за различни по вид умишлени престъпления, сред които кражби и нелегално преминаване през границата на страната. Досъдебното производство спрямо него бе образувано след като прокуратурата се самосезира по публикувания в социалните мрежи видеоклип.

Садистът, измъчвал кученце, може да получи до 3 години затвор и до 5000 лв. глоба (видео)

Припомняме, че на 04 ноември 2019 г. граждани заляха социални мрежи с възмущение и огорчение от видеото, в което се видя как мъжът удря и се гаври с малко кученце. Клипът много бързо бе свален от социалните мрежи, поради кадри свързани с насилие.

Присъдата на Районен съд – Казанлък подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд – Стара Загора.

По-горе можете да си припомните видео от отвратителната постъпка на Ангелин А. Предупреждаваме, че кадрите не са подходящи за чувствителни хора!

Източник: kazanlak.com

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции