<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=61591" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво правят ...

87-годишен дядо предизвика фурор в ТikТok, без да разбере (видео и снимки)

13 Април 2020
0 2538

За по-малко от три месеца 87-годишен се сдоби с хиляди последователи в приложението за видео споделяне ТikТok, като повечето от тях са тийнейджъри, пише BBC.

Подобно на много други възрастни хора, които попадат за първи път на приложения за смартфон, Джо Алингтън от Личфийлд, Стафордшър, Англия, имал за учител своята внучка – 15-годишната Брук Пейнтийн – активен TikTok-ер с над 60 000 последователи.

„Тя се кълчеше в тия смешни танци, които хлапетата играят в TikTok и ме караше да синхронизирам с устни пеенето”, разказва Джо Алингтън. Той не се запалил веднага, а някъде през януари все пак се съгласил да запишат видео.

„Не разбирам защо съм толкова популярен”, обяснил той. „Никога не съм се радвал на такова внимание през живота си.”

В продължения на десетилетия Джо е управлявал петролен танкер и щом се пенсионирал на 65, станал домашният клоун на дъщеря си Уенди Пейнтийн и внучките си.

Когато го убедили да влезе в мрежата на TikTok той признал, че се чувства като в детството си.

Гол мъж нахълта по погрешка при майката на гаджето си заради TikTok предизвикателство (видео и снимки)

Никой от неговите връстници и приятели не знаел за новата му слава. До момента, в който трябвало да се самоизолира със семейството си у дома, той излизал до супермаркета два пъти седмично и посещавал караоке бар всяка събота вечер. Никой от приятелите му в бара не се бил регистрирал в мрежата и така и не узнали как той разведрява дългите си дни в карантината.

Сега, когато дядо Джо познава приложението по-добре, той започнал да се свързва с хора, които не е виждал от началото на карантината. Така например, той последвал профила на деветгодишната дъщеря на бармана, а също и неговата баба Саша.

Много от последните видеа на дядо Джо са вдъхновени от карантината заради коронавируса. Така например видео с 457 000 гледания го показва издокаран с няколко слоя найлонови чували за боклук, домакински ръкавици и маска, покриваща само носа му, да се готви за излизане на дневната си разходка.

Източник: BBC

Видео и снимки: TikTok

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции