Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
9-годишна шокира социалните мрежи със своя Инстаграм профил (видео)
9-годишна шокира социалните мрежи със своя Инстаграм профил (видео)
Вземи EMBED
Loading the video...
05-16-18
добавено
2348
прегледа

С почти 2 млн последователи в Инстаграм, Лил Тей е 9-годишно цинично момиченце, което парадира с парите и колите на семейството си — вие гледате и не вярвате на очите си, но въпреки това продължавате да гледате, както пише The Verge.

 

 

Лил Тей е всичко, в което никой не иска да се превърне, но парадоксалното е, че в същото време тя е символ и на всичко, което днешното общество слага на висше място. Докато гледате клиповете й е възможно да усетите едно неприятно чувство, което постепенно се разпростира из цялото ви съзнание. 

 

 

 

 

Лил Тей размахва пачки и се вози в скъпи коли и крещи на камерата, че тя може да го направи, а ние - гледащите - не. Въпреки че е само на 9 години, тя има златни бижута и маркови дрехи, а ние от другата страна не можем да си позволим този начин на живот дори и в мечтите си. 

 

 

 

 

Благодарение на всички тези снимки, видеа и послания в личния профил, нейната майка е уволнена от позицията й на брокер на недвижими имоти. Бившият й работодател коментира, че нейното държание на отговаря на възгледите на компанията. Тя на своя страна защитава дъщеря си и казва, че хората просто не разбират нейните шеги, защото всичко това са шеги и актьорство. 

 

 

Да снимаш 9-годишната си дъщеря как псува, кара скъпи коли и парадира с материалното около нея — това ли е бъдещето, което ни чака, когато на родителите се налага да отглеждат деца в днешната ера на социалните мрежи?

 

 

МОМИЧЕТО, КОЕТО БЛЪСНА 10 КОЛИ В ПЛОВДИВ, ПАК Е АРЕСТУВАНО