<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=76136" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как Тръмп про...

93-годишна баба получи диплома от гимназията си 75 години след като се наложило да я напусне (снимки)

21 Октомври 2020
0 553

93-годишна американка получи своята диплома от гимназията 75 години, след като ѝ се наложило да напусне училище, пише DailyMail.

Айлийн Дилейни от остров Стейтън, щата Ню Йорк, бе наградена с почетна диплома на випуск 1945 от гимназията “Порт Ричмънт” в чест на рождения ѝ ден.

„Бях член на асоциацията на възпитаниците през всичките тези години, винаги съм получавала писма от тях, но нямах и представа, ако трябва да бъда честна, че това ще се случи”, сподели възрастната дама пред медиите.

Айлийн била принудена да напусне училище в последната година от образованието си, защото мащехата ѝ я заставила да участва в плащането на домакинските разходи.

“В тази последна моя година, тя настояваше, че трябва да работя и да плащам част от наема, ако искам да остана в къщата”, спомня си тя.

Айлийн била на 18, когато започнала работа в телефонната компания и била много щастлива от назначението си, за което не се изисквала диплома за завършено образование. По-късно срещнала и съпруга си Юджийн Дилейни, с когото имали шест деца.

Сега тя живее във Вирджиния и има 8 внуци и шест правнуци.

Изненадата била органиизирана от нейна племенница, която се свързала с управата на гимназията, за да получи дипломата. Документът пристигнал точно за тържеството по случай рождения ден, което събрал облизки и роднини от различни краища на страната през платформата Zoom.

Източник: DailyMail

Снимки: Facebook/Maureen Delaney

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции