<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=72906" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Шофьори заре...

Aртист от държавен театър e уволнен заради участие в протестите?

06 Септември 2020
0 2521

Артистът от Габровския държавен театър Даниел Михайлов е бил уволнен заради участието му в антиправителствените протести и произнасяне на реч от трибуната в София. Така твърди журналистът Стоян Тончев във Фейсбук.

Той обеща скоро да даде повече информация за останалия без работа артист.

Ето какво написа Тончев:

“Уволненият артист от Габровския държавен театър се казва Даниел Михайлов. Причината е участието му в протестите срещу мутрите, на които се искат оставките на Борисов, Гешев и кабинета на мафията и олигархията, който се управлява и от Пеевски.

Даниел Михайлов държа реч след мен в неделя /30.08.2020 г./ от Трибуната на Свободата в София (Отровното трио) и участва в антиправителствените протести в Габрово и столицата.

Уволнението на Даниел от театъра е нагла демонстрация на сила, репресия и упражняване на власт за лична употреба от страна на управляващите мафиоти. Един артист е оставен без работа, защото е изразил конституционно установеното си право на мнение и политически възгледи.

Още един бизнесмен се оплака от масирани проверки заради участие на работниците му в протеста

Къде сте, артисти в България, за да защитите своя колега, или се страхувате да не изгубите трите сребърника??!

ГЕРБ, мутри сте! Борисов, никога няма да надскочиш мутренското си битие и мислене. Ти си най-срамният кървав печат в съвременната история на Бълария. Ти си и Пеевски. И той е теб!”

Репресиите заради участие в антиправителствените протести явно се превръщат в ежедневие. Припомняме, че различни институции се струпаха накуп в офиса на “Хиполенд”, след като собственика на веригата магазини за детски играчки се оплака, че синът му е бил напръскан с лютив спрей по време на демонстрациите на 2-ри септември. Ние от “Господарите” бяхме на първа линия при организираната проверка от страна на държавните институции в “Хиполенд”. Видеото можете да гледате в линка:

Ексклузивно: “Господарите” на репресивната проверка в “Хиполенд” (репортаж)

Във видеото горе можете да видите кадри от протеста на 2 септември в София.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции