За нас

Global Web е част от Global Group, един от водещите български продуценти на телевизионно и филмово съдържание, с над 20 годишна история в развлекателния бизнес и богато потфолио от оригинални и международни прайм тайм продукции за българския телевизионен пазар, музикални видео клипове, реклами и филми.

Global Web управлява онлайн бизнеса на групата, част от който е информационната и развлекателна видео платформа gospodari.com.

Обновената видео платформа gospodari.com продължава да е базирана и инспирирана от телевизионното ежедневно развлекателно и социално ангажирано предаване „Господари на ефира“, което в продължение на 15 години, до края на 2018 година, се излъчваше в българския телевизионен ефир, не само забавлявайки зрителите, но и превръщайки се в институция за търсещите социална справедливост и платформа за обществена позиция по теми на деня.

Gospodari.com има за цел да продължи в уникалния си комедийно-сатиричен стил да разобличава случаи на обществена несправедливост, подвеждаща информация и показва гафове във всички сфери на живота ни – политически, обществени и социални.

Gospodari.com е единствената по рода си българска платформа за забавно, социално ангажирано оригинално видео съдържание, чрез която да погледнем на всички проблеми и абсурди, с които сме заобиколени, откъм смешната им страна.     

Фондация „Америка за България“ финансира частично проект на „Global Web”. Мненията и твърденията, изразени в материали на платформата gospodari.com, както и в официалните профили в социалните мрежи, са резултат от журналистическа дейност и отразяват редакционна позиция и не непременно възгледите на фондацията или на нейните директори, служители или представители. Всички платформи на “Global Web” спазват Етичния кодекс на българските журналисти.

КОНТАКТИ

Глобал Уеб ООД
гр. София, бул. Никола Й. Вапцаров 51 А, ет. 2
Телефон за контакт:
+359 887 564 851
Email:
contact@globalgroup-bg.com

За реклама:
+359 896 368 866
ivaylo@gospodari.com

Съвет за електронни медии
Гр. София, бул. “Шипченски проход” 69
office@cem.bg,   www.cem.bg, 02/9708810