За нас

Global Web е част от Global Group, един от водещите български продуценти на телевизионно и филмово съдържание, с над 20 годишна история в развлекателния бизнес и богато потфолио от оригинални и международни прайм тайм продукции за българския телевизионен пазар, музикални видео клипове, реклами и филми.

Global Web управлява онлайн бизнеса на групата, част от който е информационната и развлекателна видео платформа gospodari.com.

Обновената видео платформа gospodari.com продължава да е базирана и инспирирана от телевизионното ежедневно развлекателно и социално ангажирано предаване „Господари на ефира“, което в продължение на 15 години, до края на 2018 година, се излъчваше в българския телевизионен ефир, не само забавлявайки зрителите, но и превръщайки се в институция за търсещите социална справедливост и платформа за обществена позиция по теми на деня.

Gospodari.com има за цел да продължи в уникалния си комедийно-сатиричен стил да разобличава случаи на обществена несправедливост, подвеждаща информация и показва гафове във всички сфери на живота ни – политически, обществени и социални.

Gospodari.com е единствената по рода си българска платформа за забавно, социално ангажирано оригинално видео съдържание, чрез която да погледнем на всички проблеми и абсурди, с които сме заобиколени, откъм смешната им страна.     

Фондация „Америка за България“ финансира частично проект на „Global Web”. Мненията и твърденията, изразени в материали на платформата gospodari.com, както и в официалните профили в социалните мрежи, са резултат от журналистическа дейност и отразяват редакционна позиция и не непременно възгледите на фондацията или на нейните директори, служители или представители. Всички платформи на “Global Web” спазват Етичния кодекс на българските журналисти.

ЗА СИГНАЛИ:
Email: gospodari@gospodari.com
Телефон: *3333

ЗА РЕКЛАМА:
+359 896 368 866
ivaylo@gospodari.com

КОНТАКТИ:

Глобал Уеб ООД
гр. София, бул. Никола Й. Вапцаров 51 А, ет. 2

Телефон за контакт:
+359 887 564 851
Email:
contact@globalgroup-bg.com

Съвет за електронни медии
Гр. София, бул. “Шипченски проход” 69
office@cem.bg,   www.cem.bg, 02/9708810