<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125743" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Уволниха бра...

Агресия на пътя: Полски тираджии нападнаха наш шофьор пред очите на детето му (видео)

13 Април 2022
0 526

Агресия на пътя: Полски тираджии нападнаха наш шофьор пред очите на детето му, споделя той в ефира на bTV. Саморазправата се е разиграла на международния път Е-79 край Враца. 

Петър Йорданов кара със семейния бус 14-годишния си син на училище, когато попада в колона от полски камиони.

„Наближавайки разклона за Бели извор, там има ограничение 60 и пътят е много лош, започнах да намалявам, при което камионът отзад започна да светка, да свирка и тръгна да изпреварва“, разказа потърпевшият Петър Йорданов.
 
В насрещното обаче се появили коли и камионът се прибрал зад буса. В участъка, известен като Железния мост, общо 7 камиона като на кино обграждат българина.
 
„Двама човека слязоха и аз отворих вратата, и им казвам на английски – 60 км и показах с ръка – вие луди ли сте. През това време дойде един друг и два пъти ме удари в лицето, детето започна да реве, да пищи, аз дръпнах вратата, затворих я и другият счупи стъклото“, обясни Петър Йорданов.

Агресия на пътя: Полски тираджии нападнаха наш шофьор пред очите на детето му (видео)

Шофьор засича друг и му налита с метална тръба (видео)

После камионите поели към София, а мъжът се обадил на 112. Шофирал зад тях, за да съобщи за местонахождението им. 

Малко след това полицейски патрул от Мездра изпреварва колоната от тирове и ги спира на входа на село Лютидол. Пристигат и няколко патрулки от Враца.

Сред задържаните е имало и жена, разказаха очевидци.

 Нарушителите са задържани и ще им бъде повдигнато обвинение за хулиганство на пътя.

„Беше ужасяващо, пред детето ми да се случи, е недопустимо. Не може да смятат, че в България всичко им е позволено и да се държат по този начин, арогантно, на пътя“, допълни потърпевшият.
 
Детето е в шок, а баща му благодари на полицията за реакция.

Агресия на пътя: Полски тираджии нападнаха наш шофьор пред очите на детето му

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции