<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124359" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Булка, младож...

Андре Токев с първо интервю от затвора: Тук е много приятно (видео)

31 Март 2022
0 29637

Андре Токев с първо интервю от затвора: Тук е много приятно.

Добре съм. Имам време да спортувам и чета“, обяснява той във видеото от поредицата “Сурово”, публикувано в YouTube канала на Мартин Карбовски. Токев споделя, че в затвора е осъзнал много неща, научавайки се да гледа на тях по различен начин.

Шеф Андре Токев влиза в затвора

Известният готвач, който притежава луксозен ресторант в центъра на столицата, признава, че не работи в кухнята на затвора в Казичене, но твърди, че готвачите се справят добре. Освен това споделя, че откакто е там, пие единствено вода.

Андре Токев отива на съд
БулФото

По думите му, той не получава специално отношение, защото е известен и споделя, че научава различни неща от останалите затворници.

Никой не те гледа по друг начин, няма лошо отношение към мен. Даже егото ми малко се “прибра”, което за мен самия е много по-добре. Понякога хората тук са много по-чисти, тъй като сме на едно ниво, ние всички сме затворници“, уточнява той.

Андре Токев за присъдата: Поемам си отговорността, няма по-добър учител от живота

Преди официално да го лишат от свобода, някогашният водещ на шоуто “Ловци на храна” се извини в социалните мрежи за инцидента, печелейки благоразположението на множество от последователите си.

Андре Токев с първо интервю от затвора: Тук е много приятно

Бих искал да заявя публично своята позиция за случилото се. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам.

Съжалявам за случилото се!

В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации.

Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад.

Извинявам се на своите близки за това, което им причиних, и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Поднасям дълбоко извинение и на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и за това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но те няма да променят събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем, и отговорностите, които носим със себе си, ни въвличат в жестока мелачка.

Съжалявам за случилото се и се извинявам за постъпката си!

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си“, написа тогава той.

Андре Токев с първо интервю от затвора: Тук е много приятно (видео)
БулФото

Андре Токев с първо интервю от затвора: Тук е много приятно

Източник: Dir.bg

Видео: Мартин Карбовски

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции