<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=113563" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Рекордни над ...

Англичанка шофирала 38 години без книжка (снимка)

02 Януари 2022
0 1440

Англичанка шофирала 38 години без книжка. Пътната полиция в английското графство Уилтшир установила този куриоз при спиране на 55-годишна жена по време на рутинна проверка. Полицаите били шокирани, когато открили, че тя е карала кола в продължение на толкова много време без свидетелство за управление на МПС.

Рекордни над 160 000 новозаразени с Covid-19 в Англия за ден

Жената е била заловена от служители на реда, когато е шофирала по магистрала А350 близо до град Мелкшъм. Тя била спряна от инспектори за проверка на документи. Полицията установила, че жената е управлявала кола без шофьорска книжка от 1983 година. Едва сега била спряна да покаже шофьорската си книжка, каквато всъщност нямала.

Провинилата се признал, че се е научила да шофира още в училище, “когато Маргарет Тачър беше министър-председател”, но така и не се явила на изпит, за да получи шофьорска книжка. Служителите на реда й казали, че ще трябва да се прибере пеша или с такси, тъй като не може да продължи пътуването сама. Те извикали камион да прибере конфискуваната кола. Отделът за специални операции на Уилтшир публикува в Twitter снимка, на която се вижда сребрист Citroen Picasso в момента, когато се товари на камион за теглене.

Шофирането без книжка в Обединеното кралство може да доведе до наказания, глоби или дори до шест месеца затвор.

По-рано беше съобщено, че сляп австралиец е получил книжка за управление на офроуд мотоциклет. За да сбъдне мечтата си, мъжът се нуждае от помощта на приятел. Той се вози до него и дава указания и информация за маршрута чрез микрофон и слушалки, вградени в каските им.

На видеото гледайте как жена се прави, че не вижда моторист на пътя и получава моментално 2 глоби от полицията.

Източник: Актуално

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции