<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=62760" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте снимки ...

Apple отлага масовото производство на iPhone през 2020 година (видео)

27 Април 2020
0 1521

Масовото производство на водещите модели iPhone, които традиционно се очакват през есента, ще бъде забавено, съобщи WallStreetJournal. Причина за това е, разбира се, световната пандемия.

Заради нея има не само спад на търсенето на смартфони, но и нарушени доставки и производствени процеси в цяла Азия. От компанията не се ангажират със срокове, но очакванията са отлагането да е поне за един месец.

Коронавирусът ще засегне доставките на iPhone, предупреди Apple

Междувременно онлайн изтекоха предварителни изображения на бъдещ бюджетен Samsung с изскачаща камера – нещо, което досега бе прийом само на китайските производители. По всичко личи, че новият модел от A-серията на корейския производител ще е със селфи камера, скрита в корпуса, а не на екрана.

Apple отлага масовото производство на iPhone през 2020 година (видео)

Apple създаде напълно водоусточив дисплей, който ще работи дори под душа

Фокусът върху бюджетни и среден клас смартфони вероятно ще е по-голям през следващата година, тъй като производителите очакват икономическа криза и понижена покупателна способност на клиентите си по света. Наскоро iPhone пусна новия си бюджетен модел SE, за който се очаква бързо да надмине по популярност скъпите флагмани на компанията.

Източник: WallStreetJournal

Видео: Apple

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции