<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=91125" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Жена хвана га...

Apple ще изплати милиони на студентка, чието лично секс видео бе споделено от телефона ѝ от техници

08 Юни 2021
0 5836

Технологичната компания Apple се е съгласила да плати милиони долари като обезщетение на 21-годишна студентка. Това се случва, след като техници са споделили лични снимки и видеоклипове от нейния iPhone, който е бил даден за ремонт, пише LadBible.

Според докладите, студентката от Орегон, САЩ, е оставила телефона си, за да бъде оправен в калифорнийския сервизен център, през 2016 г. Докато го ремонтирали, двама служители споделили 10 снимки и секс видео на страницата ѝ във Facebook, като е изглеждало така, сякаш тя сама ги е споделила.

По-късно съдържанието е било премахнато, след като приятели на жената са я уведомили.

Apple ще изплати милиони на студентка, чието лично секс видео бе споделено от телефона ѝ от техници

Макар да не е известна точната цифра, която Apple в крайна сметка е решила да изплати като компенсация, The Telegraph съобщава, че технологичният гигант е дал по делото милиони долари.

Документите също така показват, че името на Apple е запазено в поверителност по време на съдебния процес и е посочено само като „клиент“.

Като част от споразумението е била подписана клауза за поверителност, като не се позволява на жената да говори за случая или разкрива сумата, която е получила от технологичния гигант.

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции