<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145407" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Повече от 30 д...

Арестуваха мъж за купуване на гласове при спецакция в страната (видео)

24 Септември 2022
0 282

Полицията в Козлодуй арестува мъж, заподозрян в купуването на гласове, предава NOVA.

Около 22 ч. вчера е бил спрян лек автомобил, управляван от 34-годишен мъж. При последвалата проверка служителите на реда са открили в колата два хартиени списъка с лични данни на хора от района на Козлодуй и информация за различни парични суми.

Жандармерия, НАП и БАБХ на акция срещу купения вот в столичен квартал (видео)

Днес от сутринта в Перник се провежда съвместна операция на екипи на полицията, НАП и БАБХ. Проверките засягат питейни и увеселителни заведения.

Арестуваха мъж за купуване на гласове при спецакция в страната (видео)

„Операцията започна сутринта и ще продължи до късните часове на вечерта. Проверени са над 130 МПС-та и 237 пътници и шофьори. Проверени са още 35 питейни и увеселителни заведения”, обяви говорителят на ОД на МВР-Перник Венцислав Алексов.

В града е установена незаконна лихварска дейност. Иззети са списъци, парични средства и дебитна карта. Провеждат се претърсвания и изземвания на други адреси, свързани с този обект.

Социологически проучвания или измислици ни представят агенциите? (Коментарът на “Господарите”)

Досега са съставени 7 акта и 14 фиша по Закона за движение по пътищата, 4 акта по Закона за българските документи за самоличност. Проверени са и 5 лица от криминалния контингент дали ще участват в купуване на гласове.

Арестуваха мъж за купуване на гласове при спецакция в страната

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции