<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=156031" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Катар е в мин...

Аржентинци заседнаха във въздуха – празнуваха титлата в самолета (видео)

20 Декември 2022
1 731

Еуфорията покрай световната титла на Аржентина създаде впечатлението, че цялата страна се бе скупчила по площадите, за да гледа големия финал. Ситуацията обаче далеч не бе такава. Тези привърженици се оказаха по средата на полет, докато течеше мачът за титлата.

Това не ги спря да му се насладят. Модерните технологии позволяват да се гледа телевизия на живо дори и в самолет по време на полет. Така феновете на играта не пропуснаха нито минута от големия мач. Те съпреживяха всяка емоция със своите сънародници. И дори и да не бяха част от милионния митинг по площадите в Буенос Айрес, радостта им след победната дузпа надали е била по-малка.

Аржентинците в родината си вече се наслаждават на невиждани тържества. Те посрещнаха своите героии късно през нощта. Парадът с открит автобус мина през улиците на Буенос Айрес, а днес се очаква още от същото. Шествието за малко да бъде развалено от нелеп инцидент.

Съотборник спаси Меси от нелепа смърт (видео)

Аржентинци заседнаха във въздуха &#8211; празнуваха титлата в самолета (видео)

Разбира се, не всички на самолета стискаха палци на Аржентина. До типичните сцени на насилие, когато две агитки се съберат на малко пространство обаче не се стигна. И по-добре! Бой в самолета заради футболно разочарование щеше да отекне в интернет фолклора завинаги!

Източник: GOAL

Аржентинци заседнаха във въздуха – празнуваха титлата в самолета (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции