<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=92827" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Поредни абсу...

Астроложката Алена стана политически анализатор (видео)

30 Юни 2021
0 3204

Наближават избори, а от bTV са решили, че няма по-подходящ професионалист, който да коментира темата, от астролозите. И то не кой да е астролог, а астроложката Алена стана политически анализатор в студиото на “Тази сутрин”.

Предходните избори

Алена определи датата на предходните избори 4 април като “възможно най-лошата дата” заради двете четворки в нея. Как не са се сетили да я питат предварително за датата, не е ясно. Но резултатите са на лице – предишните избори не успяха да излъчат правителство. Може би това се дължи на разположението на звездите. А може и причината да е липсата на професионална консултация лично от Алена – все пак тя ги разбира тези неща.

Вижте някои от най-скандалните нови депутати (Коментарът на “Господарите”)

Алена стана политически анализатор
Алена

Предстоящите избори

Алена се оказа изненадана от датата, на която бяха изтеглени номерата в бюлетината този път – 9 юни. “Имах съвсем други ангажименти и изведнъж те решили да изтеглят бюлетините” заяви тя с нескрито възмущение. Как от Централната избирателна комисия не са се допитали до нея, остава мистерия.

За съжаление прогнозата на астроложката и политически анализатор Алена за предстоящия вот също не е розова. На 11 юни започва период на ретрограден Меркурий, който щял да предопредели и резултата от изборите. Алена обяснява избора на тази дата с необяснимата любов на неясно кого към числото 11, което обаче тя не определя като особено хармонично.

Защо властите се съобразяват с разни Изборни кодекси и закони, а пропускат факта, че астроложката Алена стана политически анализатор и може да им бъде много полезна при избора на важни дати за вота, остава мистерия. Въпреки че тя и сама признава, че не е нито политолог, нито социолог, явно е подходящ коментатор на предстоящите избори според екипа на сутрешния блок на bTV. Очакваме с нетърпение прогнозата й и за президентските избори, а защо не и за тези за Европейски парламент.

Този и още интересни материали от Уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • K.Plamenov

    05 Декември 2021

    😂🤣🤣😆

Реакции