<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127650" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Засичане и ри...

Баба преби възпитателка в детска градина (видео)

02 Май 2022
0 4845

Възпитателка беше нападната и пребита в детска градина в Разлог.

Случаят е от края на миналата седмица в детска градина “Здравец”, когато учителката твърди, че е била жестоко удряна, блъскана и скубана от бабата на едно от децата. Тя преценила, че трябва да използва юмруците си заради това, че детето ѝ се бави и не излиза от градината достатъчно бързо.

„Забавили сме се не повече от 10 минути, защото обикновено децата се нуждаят да ги обгрижиш, да им помагаш, да се обуят, да се облекат, да приберем дрехите от шкафчето, за да могат да се приберат”, обясни пострадалият възпитател Лиляна Кoцакова.

Баба преби възпитателка в детска градина (видео)

Десетки епруветки с кръв са изхвърлени до детска градина във Варна

Докато тя подготвяла децата, една от жените отвън решила, че не желае да чака още и влетяла вътре, след като разбила вратата.

„Бях настигната по стълбището и ми беше нанесен побой. Аз я молех да спре, да не ме удря. Нямам обяснение защо по такъв начин бях нападната и унижена. Удари по лицето, скубана бях. Този ръкопашен бой продължи може би пет минути, докато между мен и нея не застана учителка, която я помоли да спре. Всичко това се случи пред погледа на деца и родителите, които стояха отвън”, разказа още Коцакова.

Директор на детска градина в София поиска декларация за ваксинация на родителите (видео)

Учителката в момента е в болнчен и не знае дали ще се върне на работа там.

„Обичам децата, грижа се за тях. И все пак мисля, че не съм заслужила такова отношение. Притеснена съм много и огорчена”.

Коцакова е с лека телесна повреда. Полицията е установила нейния нападател – жена на 49 години от квартал “Нов път”.

Баба преби възпитателка в детска градина

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции