<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=127552" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Журналистка ...

Балабанов от ИТН: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев

30 Април 2022
0 4181

Ракета се е взривила на 200 м от българската делегация при посещението ѝ в Киев, разказа депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов пред bTV.

„Точно преди да започне нашата операция по завръщането ни от Украйна през Полша за България се случи наистина нещо критично. За съжаление, вчера през целия ден имаше сигнали за тревога и ракетни удари. (…) В късния следобед три ракети поразиха отново цели в града и една ракета се взриви и на 200 метра от нас. Ние току що бяхме с кортежа поставени в ситуация, в която чакахме да се качим на влака, с който 11 часа щяхме да пътуваме в посока Полша“, разказа народният представител.

„Това пътуване беше изключително тежко, но организирано и синхронизирано по перфектен начин. И тук съм благодарен на нашите представители на НСО, които бяха част от делегацията и които направих всичко възможно да се погрижат за нашата сигурност.

Но тези 48 часа минаха като години, защото освен че посетихме някои от най-тежко пострадалите предградия на Киев и видяхме с очите си как целият живот е спрял. Тоест там са унищожавани не само жилищни сгради, убивани са не само мирни граждани, а е унищожена и цялата инфраструктура, търговски обекти, места от обществена значимост, въобще унищожен е светът на нормалния човек“, каза Балабанов.

Балабанов от ИТН: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев
Булфото

И допълни: “Украинският народ наистина има нужда от помощ и изобщо не говорим само за оръжия, а и за хуманитарна, медицинска и морална подкрепа”.

Балабанов от ИТН: Ракета се взриви на 200 м от нас в Киев

Източник: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Zhelyazko

    03 Май 2022

    Зеления тъка пуска ракетите за да ви впечатли да видите какъв терорист е Путин мекерета такива

Реакции