<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=150543" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вижте какъв ц...

Българин закъса с колата си в пясъците на най-красивия плаж в Полша (видео)

10 Ноември 2022
0 1412

Българин закъса с колата си в пясъците на най-красивия плаж в Полша.

Онлайн уеб камера от мястото на инцидента е предавала на живо произшествието и спасителната акция по изтеглянето на автомобила.

22-годишният младеж е навлязъл с Mercedes на плаж в Дембки, който се намира на  балтийското крайбрежие. Това съобщава младши аспирант Лукаш Бжежински от комендатурата на полицията в град Пуцк, пише OFFNews.

Дрогиран водач се опита да избяга от полицията и се заби в пясъка на плажа (видео)

Автомобилът със закопани в пясъка гуми е забелязан от хора, правели сутрешната си разходка рано в четвъртък. Следите по пясъка показват, че шофьорът се е опитвал сам да изкара колата от пясъка, но безуспешно.

Пристигналата на място полиция не прибрала превозното средство, тъй като нямало белези на пътно произшествие.

По-късно шофьорът е установен. На младежа му е връчена призовка, тъй като в случая става въпрос за нарушаване на разпоредбите за морската зона.

Законите в Полша забраняват карането на автомобил по плажа. Според чл. 60 от Закона за морската територия и морската администрация на Република Полша “който използва моторно превозно средство, животински впряг или мотопед в зоната на техническата крайбрежна ивица, без да има разрешение за това или без съгласието на териториалния директор на морската администрация, се наказва с глоба в размер до 5000 злоти”, съобщи говорителят на полицията.

Българин закъса с колата си в пясъците на най-красивия плаж в Полша (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции