<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151756" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бяла лястови...

Бащата на Сашко публикува актуална информация за сина си

21 Ноември 2022
1 916

Бащата на Сашко публикува актуална информация за сина си.

Тя се съдържа само в едно изречение, което гласи:

“Сашко е много по-добре.”

Но това изречение бързо достигна до хиляди хора в България, които се загрижиха за съдбата на 12-годишното момче от Перник. To изчезна по-миналия петък и бе намерено вчера от доброволци парапланеристи.

Бащата на Сашко публикува актуална информация за сина си

За малцината, които не са разбрали какво се случи с малкия Александър Цветанов, нека кажем, че баща му съобщи за изчезването му по време на разходка в района на Профилакториума в миньорския град.

Изчезналият Сашко от Перник е открит

Новината разтърси мнозина, още повече като се разбра, че Сашко е с тежка форма на аутизъм и вероятно се крие от контакт с непознати хора. Доброволци от цялата страна и едва ли не целият град се втурнаха в мащабна спасителна акция в помощ на полицията по издирвнето на малкия беглец. След като шест денонощия търсенето се оказа безследно, мнозина загубиха надежда, че детето е живо. Не и обаче пернишките парапланеристи Веселин Георгиев и Милко Михалков, които го откриха вчера в труднодостъпен планински район край Радомир.

Бяла лястовица за доброволците от Перник, които откриха Сашко (РЕПОРТАЖ)

Разказът им можете да чуете във видеото на репортера ни Виктория Симеонова и оператора Виктор Юрий.

Бащата на Сашко публикува актуална информация за сина си

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции