<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=160069" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Дърво падна в...

Бездействие на институциите довело до падането на дърво върху пейка с деца (видео)

20 Януари 2023
0 311

Бездействие на институциите довело до падането на дърво върху пейка с деца вчера в Пловдив, става ясно от репортаж на bTV.

„Вчера бяха направени доста изследвания на моята дъщеря. Има спукване на трети гръбначен прешлен в поясната част. Четири седмици ще бъде напълно обездвижена“, споделя Светослав Атанасов, баща на едно от пострадалите деца.

Четирите момичета са били на пейка до дървото и са се хранели, когато то пада.

„Благодарение на пейката, в която дървото се е подпряло, детето ми не е премазано“, добави бащата. Той посочи, че иска да се изясни дали преди инцидента са подавани сигнали за дървото. След това ще мисли за правни действия.

Според съседи от блока дървото е изсъхнало и казват, че са подавали сигнали към районната администрация. Според местната власт такива не са подавани.

Бездействие на институциите довело до падането на дърво върху пейка с деца (видео)

Дърво падна върху деца в Пловдив

„Имало е моментен порив на силен вятър. В изминалия ден имам 10 подобни случая. Самото дърво не е имало признак да е изгнило“, коментира Николай Чунчуков от „Паркове и градини“ към Община Пловдив.

Бездействие на институциите довело до падането на дърво върху пейка с деца

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции