<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=100682" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Багер хвърли ...

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате (видео)

23 Септември 2021
0 1882

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате във видеа в TikTok, пише LadBible.

Angela Riihiluoma (@angelariihiluoma) е модел, който е работил в хотел доскоро. Тя публикува видеата със заглавие “Мизерната страна на хотелската стая”. Споделя, че е била шокирана да разбере за тази страна на нещата.

Жена, държана на работа срещу мизерно заплащане и нощувка в мазето на хотел, осъди шефа си на £50 000 обезщетение

Във видеото Ангела обяснява, че е била част от маркетинг екипа на хотел. Работила е с мъж, който от 20 години е в хотелския бранш.

“Информацията, която той ми сподели, е тайна. Но аз ще я издам на вас”. Така тя започва видеото си.

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате (видео)

“За начало, има кафе машина. Никога, ама никога не използвайте машината в хотелската стая. Има хора, които я използват като писоар. Представяте ли си?! Затова просто не я пипайте, независимо колко пристрастени сте към кафето”.

“Не използвайте чашите в банята. Колкото и да са красиви. Много често камериерките дори не ги мият, убедни, че не са използвани от предните гости. Ако пък са използвани, просто ги изтриват с мокра кърпичка. Но не ги мият никога.”

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате

В друго видео Ангела споделя, че не трябва да използваме и купата за лед. Причината – като при кафе машината. Някои пияни мъже я използват като писоар.”

Още нещо, което да не се пипа, е покривалото на леглото.

“Вероятно всеки знае това, но да кажа – щом влезете в стаята, махнете покривалото. То не е прано поне от отварянето на хотела за новия сезон. Хвърлете го на пода, ако трябва, но не го използвайте за нищо. Не го докосвайте!”, се казва във видеото.

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате
Бонус съвети от Ангела

В своите видеа Ангела прави и списък на нещата, които ни съветва да правим в хотелската стая. Сред тях: “Винаги носете свои лични чехли или чорапи. Не ходете боси. Сами ще видите, че от пода те ще се изцапат – не искате мръсотията да се озове на кожата ви”.

Повече от 6,1 милиона потребители са гледали видеата. Много от тях добавят и други вещи от хотелските стаи, които не препоръчват да бъдат пипани. Сред тях са телефонът, телефонният указател, минибарът и още много.

Коментираща видеото казва: “В хотела, в който аз работих, никога не перяха и възглавниците. Само калъфките им”.

А кое е нещото, което вие бихте добавили към този списък?

Бивш хотелски служител разкри кои са 4-те предмета в стаята, които никога да не пипате

Източник: LadBible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции