<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=136360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков за теж...

Близка на една от жертвите на катастрофата в София: Никой не заслужава да си отиде по този начин (видео)

07 Юли 2022
0 10834

Близка на една от жертвите на катастрофата в София: Никой не заслужава да си отиде по този начин – това заяви Антоанета Куюмджиева  в ефира на NOVA.

В сряда в редакцията на „Здравей, България” жената помолила за съдействие относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София. Тя е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента. Звънели са на болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. По-късно името се е потвърдило.

„Получихме съдействие от „Пътна полиция” и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може подобни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани”, сподели в ефира на предаването Куюмджиева.

Близка на една от жертвите на катастрофата в София: Никой не заслужава да си отиде по този начин (видео)

Изведоха Георги Семерджиев от жилището му (видео и снимки)

Припомняме, че криминално проявен с 50 нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени – на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „Хемус”. След произшествието извършителят – Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Близка на една от жертвите на катастрофата в София: Никой не заслужава да си отиде по този начин

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции