<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=172762" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Намериха лич...

Близките на Емил Боев са разпознали тялото му (видео)

31 Март 2023
0 3132

Близките на Емил Боев са разпознали тялото му. Това разбираме от извънреден брифинг на полицията и прокуратурата, излъчван във Facebook страницата на Новините на NOVA.

След като тялото на момче беше намерено в пернишко езеро, полицията намери също вещи и особени белези, които дават основание да се твърди, че това е тялото на Емил Боев. Същевременно, след като е намерен, са били уведомени близките му. Те са имали възможност да видят тялото и са потвърдили, че това е той.

Близките на Емил Боев са разпознали тялото му (видео)
Източник: Facebook/Martin Boev

Намериха личната карта на Емил Боев при изплувалото тяло в езеро в Перник

“Ще бъде извършена и ДНК експертиза, за да бъде потвърдено, че именно Емил Боев е е лицето, чието тяло е намерено. При първоначалния оглед не са констатирани следи от насилие”. Това каза прокурор Албена Стоилова, говорител на Окръжна прокуратура – Перник.

“Между 40-60 дни тялото изплува на повърхността на езерото. Това е и причината да не бъде забелязано. След аутопсията ще може да се каже дали има данни за насилие и каква е причината за настъпилата смърт”. Това допълни Венцислав Алексов, говорител на ОД на МВР в града.

Алексов обясни, че сигналът е получен към 19 часа. Но са отнели няколко часа, за да се насочат екипи и да се установи, че това е лицето.

“Този периметър беше обходен многократно, но нямахме достъп и възможност да направим проверка на това езеро, защото условията са много трудни за обикновено водолази”, продължи Алексов.

По-рано стана ясно, че личната карта на изчезналия Емил Боев е открита в тялото, изплувало вчера в езеро в пернишкия квартал “Бела вода”.

Близките на Емил Боев са разпознали тялото му

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции