<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=137154" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нови и по-сур...

Близо 40 000 шофьори са санкционирани при мащабната акция на КАТ

13 Юли 2022
0 166

Продължават засилените проверки на полицията за нарушители на пътя. До момента близо 40 000 шофьори са санкционирани, предава NOVA.

Започва и акция, насочена към водачи, които шофират с отнети книжки или без да имат изобщо свидетелство за управление на МПС.

Без книжка, дрогиран и издирван. Как на 11 юни полицаи спират Семерджиев и го пускат?

Главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров е разпоредил на директорите на Столичната полиция и на областните дирекции на МВР в страната да предприемат допълнителна организация по отношение на контрола на неправоспособни водачи. Както и на такива, които са лишени от право да управляват леки автомобили.

Отстраниха от длъжност полицайката Симона Радева за срок от 2 месеца

Близо 40 000 шофьори са санкционирани при мащабната акция на КАТ
Булфото

Специални мерки ще бъдат взети и по отношение на собственици на коли, които допускат или предоставят управлението на автомобилите си на хора, които нямат шофьорска книжка.

“Родната полиция ни пази”. А кой ще ни пази от нея?

В отделна точка на документа главният секретар разпорежда във всеки случай, при който е установено подобно нарушение, да се взема отношение не само по отношение на водача, но и към собственика, когато има основание за това.

Защо Георги Семерджиев не е разследван за шофиране без книжка още преди 8 години?

Междувременно продължава операцията на СДВР и на областните дирекции на МВР в страната срещу водачи, които управляват автомобили под въздействието на алкохол и наркотици.

Близо 40 000 шофьори са санкционирани при мащабната акция на КАТ

Източник: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции