<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107884" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Паралелно пр...

Бойко Борисов: Въпреки терора сме първа политическа сила (видео)

14 Ноември 2021
0 6396

“Въпреки терора сме първа политическа сила” – това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той благодари на избирателите въпреки “тормоза, който беше наложен от администрацията на Радев”. Ниската избирателна активност показала “несправяне с организацията” на служебния кабинет.

Бойко Борисов: Въпреки терора сме първа политическа сила

Паралелно преброяване при 85%: “Продължаваме промяната” печели парламентарния вот

“Тези докараха хората да ядат бюлетини”, обяви още лидерът на ГЕРБ.

“Ние ще сме първа политическа сила”, каза Бойко Борисов. “Народът успя да изгони мутрите от парламента” – това бил резултатът от изборите според него.

“Истински съжалявам колегите Христо Иванов и Атанас Атанасов, защото не заслужават такава съдба. По данни гледам, че са под ДПС. Доста обидно да имаш претенции, а неблагодарният български народ да ти отреди последно място – там до “Възраждане”, коментира още Бойко Борисов. – “Мъчно ми е за тях. Не много, но ми е мъчно”.

“Радваме се, че ни оставиха живи при тези репресии”, обяви още Борисов.

“Тези, които доведоха хаоса, сега трябва да направят и политиките. Как ще решат хаоса и как ще решат сметките, не знаят. Нищо не знаят. А ние се държим отговорно”, каза още той.

“Това е по-скоро подмяна. Този парламент ще е по-скучен, защото ги няма основни говорители. Не мога да не се зарадвам, че те пак ще са навън, на площада”, заяви Борисов.

“Има разминавания между контролните талони”, обави бившият премиер. Натискът върху ромските махали бил причина за по-ниските резултати на “Има такъв народ” и “Демократична България”.

“Ако направят машинация в чужбина, ще сме на фотофиниш. Но сме първа политическа сила. Партията МИ три пъти под репресии заема първото място”, категоричен бе той.

На въпрос дали очаква дебат между проф. Анастас Герджиков и Румен Радев, Борисов обяви, че при предишния опит за такъв Радев е избягал.

Беновска не пропусна да му подари ябълка, за да му благодари и да му пожелае успех.

Видео: bTV

Бойко Борисов: Въпреки терора сме първа политическа сила

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции