<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134611" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мартин Петро...

Борислав Михайлов е бил привикан на разпит в ГДБОП

22 Юни 2022
0 251

Президентът на БФС Борислав Михайлов е бил на разпит в ГДБОП тази сутрин, съобщава dsport.

Той е дал показания във връзка с жалба, подадена от адвокат, чието име не се споменава. Пристигнал е в 9:30 часа сутринта, като разпитът е продължил близо час.

Освен президента на БФС, и други служители на централата са били привикани в Главна дирекция “Борба с организираната престъпност”.

Черно тото: Борислав Михайлов празнувал с Дан Тан и Коце Маца преди уредения мач България – Естония (видео и снимки)

Михайлов за мача с Украйна: В такива мачове се калява отбор
Булфото

От изданието припомнят, че по-рано разследващият сайт Bird.bg разпространи снимка, на която се вижда как Михайлов празнува посрещането на 2011 г. в Сингапур, заедно с Костадин Хаджииванов и Дан Тан. За тези две лица има доказателства, че са шефове на престъпна група, занимаваща се с манипулиране на мачове.

УЕФА разследва български мач за черно тото, разкри спортният министър (видео)

Снимката е направена само два месеца преди скандалната контрола България – Естония (2:2), която по-късно бе анулирана. Причината – бе доказано, че резултатът е манипулиран. Мачът е организиран от фирма на Дан Тан и договорът за срещата е подписан от представител на БФС.

Борислав Михайлов отрече обвиненията. И посочи, че от ФИФА са направили разследване, в което са стигнали до извода, че двете федерации не са въвлечени в престъплението.

“Пълна измислица”

От Българския футболен съюз категорично опровергаха пред Sportal.bg появилата се информаци.

“Няма нищо вярно в това, че Борислав Михайлов е бил на разпит в ГДБОП. Това е пълна измислица! Не знаем откъде тръгна тази информация, но със сигурност не е истина.

Той е на работното си място от сутринта и не е ходил никъде”, заявиха от пресслужбата на централата.

Борислав Михайлов е бил привикан на разпит в ГДБОП

Източник: dsport; Sportal.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции