<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=140484" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Вечният спор:...

Бой между група туристи и спасители в Слънчев бряг (видео)

09 Август 2022
0 4312

Бой между група полски туристи и спасители на плажа в Слънчев бряг. Видеото е заснето от летовници и публикувано в социалните мрежи, пише Dir.bg.

Скандалът е избухнал в свободната зона пред известен бар на централния плаж. Почиващи твърдят, че спасителите са упражнили насилие над поляците, но версията на спасителите е друга.

От дружеството-концесионер на ивицата обясняват, че вчера около 15 часа полските туристи във видимо нетрезво състояние са влезли в морето при мъртво вълнение и червен флаг.

Туристите са били предупредени многократно от две спасителки, работещи на най-близкия пост, че влизането във водата е абсолютно забранено.

Вечният спор: На море у нас или в Гърция (Коментарът на “Господарите”)

“Чуждите туристи са се държали изключително арогантно и обидно към двете дами- използвали са унизителни реплики и неприлични жестове. Неколкократно им е бил подаден сигнал със свирка и указания да се върнат. Туристите не са предприели абсолютно нищо след сигналите, продължили са да навлизат навътре в морето. Спасители от съседен пост са тръгнали след тях, като настоятелно са ги увещавали да излязат, защото времето е било много лошо с бурни вълни и реална опасност да се случи инцидент. Един от полските туристи е загребал шепа пясък от дъното на морето и го е хвърлил в очите на спасител, а друг от туристите го е нападнал физически, като го е блъснал и съборил. При тази проява на агресия към спасителя, неговите колеги са се намесили да го защитят и да прекратят нападението над него. Ситуацията е излязла извън контрол, имало е викове и скандал, бутания”, заявява концесионера.

Полиция и прокуратура започнаха разследване по случая.

Източник: Dir.bg

Видео: Video Novini

Бой между група туристи и спасители в Слънчев бряг (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции