<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=168436" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: 20 години Госп...

Боян Расате за Симеон Славчев в ефира на БНТ: Този руски чехъл (видеo)

07 Март 2023
0 731

Боян Расате за Симеон Славчев в ефира на БНТ: Този руски чехъл. Така скандалният политик нарече опонента си преди минути в “Референдум“.

„Позицията ми е коренно противоположна от тази на този руски чехъл отсреща. Полша, Литва и Латвия отдавна събориха паметниците – символи на руската окупация. Паметникът на съветската армия още стои в центъра на София защото решенията в Столична община се взимат от хора, които не искат да се разделят със болшевишките си тотеми“, заяви Расате, визирайки опонента си Симеон Славчев.

Боян Расате за Симеон Славчев в ефира на БНТ: Този руски чехъл (видеo)

Събрахме 9-те най абсурдни кандидат-депутати за изборите на 2 април (Коментарът на “Господарите”)

По думите му България се нуждае от нов закон за защита на държавата.

Той бе категоричен, че партии, които изразяват руски интереси у нас, трябва да се забранят, а членовете им вкарани в затвора.

Симеон Славчев обяви, че е крайно време да спрем да се мразим и призова да се говори за важните теми за обществото.

„Вие сте продажници и ние не можем да не ви мразим. Заври си идеите отзад“, отговори му Боян Расате. „Във вашия тон няма да вляза“, отвърна му той.

„Хората, които са се продали трябва да бъдат обесени“, отсече Расате и нарече Славчев мижитурка. „Докато у нас битуват политици, изповядващи чужди интереси, няма да се преборим нито с демографската криза, нито с друга. Те се стремят към подчиняване на българската държавност пред чужди интереси“, смята представителят на „Български национален съюз – НД“.

„Няма да участваме в никакви разговори с подобни субекти, дори за устойчиво развитие. Единствения начин да влезем в диалог с него, е ако е изправен на подсъдимата скамейка. Възмездие трябва да е най-силния мотиватор за българския избирател, чиито родители бяха ограбени“, категоричен бе Боян Расате.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции