<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=146281" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Скандал в Чор...

Бойко Борисов не пропусна да се похвали в изборния ден (видео)

02 Октомври 2022
0 936

Бойко Борисов не пропусна да се похвали в изборния ден.

“Гласувах, за да може този хаос, този рекет върху българите да престане, заяви лидерът на ГЕРБ.

Кирил Петков: Изборът днес е много важен (видео)

“Светът е война, ясно позиционирана, аз разбирам много от колегите политици, които бягат, крият се, умишлено не говорят по темата, избягват я, но следвашите месеци това ще е основната тема. При тази агресия, при тази война с ясен агресор в лицето на Путин – нищо против руския народ – при този фарс на референдумите, България трябва да бъде много ясна, категорична и точна – мястото където се намира – ЕС, НАТО. Именно затова влизането в еврозоната трябва да е първата и най-важна задача, това ни гарантира да сме с белите държави” посочи още той.

“Аз съм най-добрият и разумен политик, аз съм човекът с най-много опит, с най-много контакти – доказани. Точно сега неслучайно и от Вучич, Мицотакис и Ердоган – Бойко Борисов бива споменаван. Едно е да отида аз при тях, друго е да отиде който и да е, но аз ще му помагам. Ние приемаме победата на всеки един, поздравяваме го и си заставаме на нястото, което народът ни отрежда”, заключи Борисов.

Бойко Борисов не пропусна да се похвали в изборния ден

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Той си знае!

    02 Октомври 2022

    Можехме, но 13 г. не го направи, нали? Глу...к!

Реакции