<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=90683" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ЕК оповести н...

CNN намери връзка между град Пловдив и сериала “Приятели” (снимки)

02 Юни 2021
1 2312

„Приятели: Отново заедно“ е епизодът на световноизвестния сериал, който върна феновете пред екраните след цели 17 години. Въздействието на ситкома върху зрителите е огромно, тъй като „Приятели“ е първият сериал, който достига до толкова мащабна аудитория от всички краища на света.

Как сериалът “Приятели” донесе $1,4 млрд. на актьорите и създателите си

Култовото кафене Central Perk е едно от най-познатите места на които можем да видим Моника, Рос, Чандлър, Фийби и Рейчъл. Почитатели от цял свят се вдъхновяват и решават да създадат собствени кафенета, които да носят духа на Central Perk в истинския живот.

Такава е историята на Eлин Николов от Пловдив, която научаваме от CNN. Пред тях Елин споделя, че е материализирал обичта си към сериала „Приятели“ с репликата на кафенето Central Perk, което той е създал в Пловдив.

“Опитваме се да изпипаме всеки детайл”, казва той. По думите му, диванът в центъра на заведението е изпратен от Белгия, тъй като в България няма идентичен. “Когато го пребоядисахме в оранжево, това беше невероятно усещане”, казва Николов.

От CNN изтъкват, че заведението на Елин в Пловдив се е превърнало в “Меката” на феновете на „Приятели“ в цяла Източна Европа.

“В близките страни – от Румъния, от Гърция, от Македония, от Турция. Имаме толкова много посетители, които само искат да седнат на оранжевия диван”, споделя управителя пред CNN.

Освен за заведението си, Елин Николов говори пред CNN за глобалното въздействие на сериала. Той споделя, че „Приятели“ му помага да научи английски език, така твърдят и всички международни фенове, включени в продължението на сериала.

Китай цензурира новия епизод на “Приятели”

Интересен факт е, че дори след 17 години има Ютюб-поредица, която е посветена изцяло на сериала и се казва „Да научим английски с Приятели“.

След почти две десетилетия в които света не е спирал да говори на езика на „Приятели“, най-накрая имахме възможността да видим персонажите в една стая!

Източник: CNN

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции