<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108422" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Чуйте българ...

Crazy Frog се завръща през декември

18 Ноември 2021
0 573

Crazy Frog се завръща през декември!

Песента с култовата жаба стана сензация през 2005 г. Сега тя ще се завърне в YouTube на 10 декември с нова песен. Парчето ще бъде смесица от класически хитове, вдъхновени от тенденциите в TikTok.

Оригиналната мелодия на Crazy Frog е създадена в опит да имитира звука на двигател.

Волфганг Бос, президент на A&R за Sony Music, е продуцирал и притежава музиката на Crazy Frog. Той смята, че в епоха, в която „тонът на звънене е напълно мъртъв“, това ново парче и видео могат да намерят ново поколение фенове.

Crazy Frog ще се завърне през декември

“В момента TikTok е изключително важен. Това е основно платформа номер едно за хората да споделят нова музика и забавни неща, свързани с музиката”, коментира Бос.

Пуснаха първи трейлър на завръщането на “Приятели” и обявиха датата на излизане (видео)

В официалния акаунт на Crazy Frog в Instagram на 18 септември беше споделена снимка на синята жаба. Земноводното е с черпак в устата и готварска шапка на главата. А надписът под снимката гласи: “Нещо се готви… #скоро #crazyfrog”.

Публикацията предизвика редица коментари в социалните мрежи. Появиха се доста фенове на лудата жаба, които с радост коментираха нейното завръщане.

Други потребители обаче обърнаха повече внимание на това, че жабата е изобразена с мъжки полов орган.

Източник: LadBible

Crazy Frog ще се завърне през декември.

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции