<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=119294" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Служител на "...

Данъчните запечатват клиниката на д-р Енчев в Пловдив

17 Февруари 2022
3 16453

Данъчните запечатват клиниката на д-р Енчев в Пловдив.

Амбулаторията на пластичната клиника “Симетрия” на д-р Ангел Енчев е вписана в черните списъци на НАП на подлежащите на запечатване търговски обекти, съобщи “Втори фронт”.

Данъчни служители са констатирали нередности в дружеството на д-р Енчев “Симетрия-Аипсимппх” ЕООД. 

Данъчните запечатват клиниката на д-р Енчев в Пловдив
Снимка: Архив БулФото

Припомняме, че още през 2017 година ви запознахме с проблемните строежи на брата-близнак от семейството доктори, а именно Невен Енчев в село Белащица. При срещата му с нашия репортер тогава, д-р Невен Енчев си изпусна нервите. Кадрите можете да си припомните във видеото горе.

Д-р Енчев изпуска нерви и тежки клетви в разговор с Влади Василев за проблемния му строеж

От “Втори фронт” поясняват, че запечатването на обект е принудителна административна мярка, която се прилага за определен срок, който не може да надвишава 30 дни, независимо от предвидените глоби или имуществени санкции. Според закона, на запечатване подлежат обектите, които нямат легален фискален апарат, електронна система или интегрирана автоматизирана система. Принудителната административна мярка се прилага с мотивирана заповед на данъчните и подлежи на т.н. предварително изпълнение.  

При “запечатване” на обекта се забранява изцяло достъпът. Мярката се прилага за обекта или обектите, където са установени нарушенията, включително когато към момента на запечатване обектът или обектите се стопанисват от трето лице, ако това трето лице знае, че обектът ще бъде запечатан. 

Данъчните запечатват клиниката на д-р Енчев в Пловдив
Снимка: Архив БулФото

Принудителната административна мярка от НАП може да бъде снета по молба на търговеца, но само след като глобата или имуществена санкция е заплатена изцяло. При повторно нарушение не се разрешава отпечатване на обекта преди изтичането на един месец от запечатването му.

Данъчните запечатват клиниката на д-р Енчев в Пловдив

Източник: “Втори фронт”

Снимки: Архив БулФото

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции