<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103010" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Падна маскат...

Дара Екимова: Аз съм като маската на Порцеланът – чуплива, нежна, но несломима (видео)

11 Октомври 2021
0 3190

Дара Екимова е четвъртият участник, напуснал трети сезон на „Маскираният певец“, като младата изпълнителка взриви публиката с хита на Майкъл Джексън Billie Jean. Тя беше скрита под изящната маска на Порцеланът, но гласът й не успя да затрудни панела и лесно бе разпознат от детективите.

След изпълнението ѝ в събота, те бяха напълно убедени, че под страхотния костюм е скрита младата певица, наследила таланта си от баща си, известния фронтмен на група „Сленг“ Дими. Свалянето на маската от Дара на финала на предаването беше силно емоционален момент, в който младата жена не успя да спре сълзите си.

Падна маската на Порцеланът в “Маскираният певец” – сезон 3 (видео)

„Разстроих се, защото имам чувството, че всяко хубаво нещо е супер кратко, като участието ми под маската на Порцеланът в „Маскираният певец“ сезон 3. Щастлива съм, че имах тази възможност и благодаря за поканата на Маги и целия екип. Исках да остана още и бях подготвила много силни песни. Всички знаят, че сами си ги избираме. Бях подготвила разноцветна палитра, в която включвах и опера, но следващия път“, разкрива емоциите, които я разтърсиха на сцената в студиото на “Здравей, България” по NOVA.

Дара Екимова: Аз съм като маската на Порцеланът - чуплива, нежна, но несломима

„Костюмът е невероятен и неповторим, създаден от Кремена Халваджиян. Много е тежък и трудно се балансира с него. Всъщност това е най-трудната част, тъй като тежестта не е разпределена равномерно. Всяко движение, което исках да направя, тъй като не трябва да съм статична, скучна и трябва да напълня сцената, беше доста трудно за овладяване“, разказва Дара за трудността, която е изпитала, за да обиграе костюма.

„Много емоционална личност съм и участието ми в „Маскираният певец“ бе като филм. Влязла съм в него, играя скрита роля и животът ми е инкогнито. Имах усещането, че съм част от конспирация. Пазех тайна от всички, дори и от майка ми. Тя със сигурност е подозирала, може ми от самото начало за участието ми. Лъжех, че съм на записи, репетиции и използвах това, че участвах в Sofia Songwriting Camp, това е единственият по рода си български лагер за писане на песни, който организира Станислава Армутлиева и Virginia Records. Лъжех, че се подготвям за него“, споделя за лъжите, които й се е наложило да измисля певицата.

Дара Екимова: Аз съм като маската на Порцеланът - чуплива, нежна, но несломима

„Маската на Порцеланът съм аз! Разбирам защо Кремена ме е избрала за този костюм. Чуплива, нежна, но несломима съм! Чувствах се страхотно в него, но причината хората да ме разпознаят е, че той разкриваше голяма част от физиката ми. В началото обаче бяха заблудени кой всъщност пее и имаше много предположения кой е зад маската. Най-често ме сравняваха с Михаела Маринова, Крисия, докато накрая всички казаха в хор – това е Дара Екимова!“, коментира в студиото Дара.

„В момента работя основно върху авторска музика и съвсем наскоро излезе последната ми песен „Последен дъх“. Нямам търпение отново да дойда при вас и да ви я представя“, разкрива предстоящите си творчески планове младата певица.

Повече информация за „Маскираният певец“ можете да откриете на официалните FacebookInstagram и Tik Tok профили на шоуто. Припомнете си и най-забавните моменти от миналите сезони на „Маскираният певец“ в канала на предаването във Vbox7.com.

Дара Екимова: Аз съм като маската на Порцеланът – чуплива, нежна, но несломима

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции