<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153808" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Класически д...

Дъщерите на Пеле разкриха състоянието му

05 Декември 2022
1 289

Дъщерите на Пеле разкриха състоянието му.

Състоянието на бразилската легенда Пеле става все по-добро. Това потвърдиха лекари от болницата, в която бившият футболист е лекуван. Те опровергаха слуховете, че Пеле изживява последните си дни.

Дъщерите на Пеле разкриха състоянието му
Източник: Facebook

Преди няколко дни в медиите започнаха да циркулират черни слухове за състоянието на “Краля на футбола”. В тях се твърдеше, че Пеле е на смъртния си одър и вече не отговаря на химиотерапия. Той се бори с рак на дебелото черво. Тези твърдения бяха напълно отречени и от дъщерите на 82-годишния бивш футболист. Флавия и Кели уточниха, че в момента лекарите не се борят с туморно образование. Целта им е да премахнат белодробна инфекция, предизвикана от преболедуване на Covid-19.

Бразилската футболна легенда Пеле е в болница (видео)

“Той е болен и стар, но в момента го лекуват от белодробна инфекция. Близките му не са там, за да се сбогува с тях. Очакваме той да се завърне у дома, когато състоянието му се подобри.” Това заявиха те в интервю за бразилската телевизия “Глобо”.

Лекарите от клиника “Алберт Айнщайн” в Сао Пауло също отрекоха състоянието на Пеле да е толкова лошо. Те споделиха, че бразилецът отговаря добре на приложеното му лечение.

Дъщерите на Пеле разкриха състоянието му

Източник: Globo TV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции