<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=103579" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тиктокър тан...

Дъщерята на Робин Уилямс помоли феновете да спрат да ѝ пращат вайръл клип на имитатор на баща ѝ (видео)

14 Октомври 2021
0 1004

Дъщерята на Робин Уилямс Зелда помоли феновете да спрат да ѝ изпращат видеоклипове на известния му имитатор Джейми Коста

Дъщерята на Робин Уилямс помоли феновете да спрат да ѝ изпращат видеоклипове, в които известният актьор Джейми Коста имитира баща ѝ.

Дъщерята на Робин Уилямс

Клипът на имитацията на Коста стана вайръл в социалните мрежи.

Зелда Уилямс даде да се разбере, че не омаловажава изпълнението на Коста – актьор, добре известен със своята прилика с Уилямс.

Тя написа в “Туитър”: “Джейми е СУПЕР талантлив, този пост не е против него. Хора, казвам това казвам това само защото не мисля, че ще спре, докато не го призная … моля, спрете да ми изпращате “тестовите кадри”.

 Джейми Коста

Дъщерята на Робин Уилямс намери трогателни снимки на баща си при почистване, започнато заради карантината

Зелда допълни още, че изпращането на подобни видеоклипове “в един от най-тъжните” ѝ периоди е “странно”.

Робин Уилямс  и Джейми Коста

Клипът е публикуван в канала на Costa в YouTube, озаглавен „ROBIN Test Footage Scene“ и показва сцена от ситкома Mork & Mindy.

В “Туитър” дин фен написа: “Толкова нетактично и жестоко … Изгубих родителите си миналата година, не мога да си представя да се занимавам с такива хора. Особено когато се опитват да го оправдаят с “имам добри намерения””.

Дъщерята на Робин Уилямс

Дъщерята на Робин Уилямс Зелда помоли феновете да спрат да ѝ изпращат видеоклипове на известния му имитатор Джейми Коста

Източник: LADbible

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции