<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=143914" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Унгария е про...

Дъщерята на Стоичков е новият директор на Българската професионална футболна лига

10 Септември 2022
0 4702

Дъщерята на Стоичков ще бъде новият директор на Българската професионална футболна лига.

Михаела Стоичкова ще отговаря за комуникациите и стратегическите международни взаимоотношения, съобщиха от организацията на професионалните клубове, администрираща турнира за Купата на България.

Дъщерята на Стоичков е новият директор на Българската професионална футболна лига
Снимка: Facebook

Да гледаш футболен мач на стадиона от… джакузи (видео)

34-годишната Стоичкова поема позицията по лична покана от избрания през юли за нов президент на лигата Атанас Караиванов.

“Моята мисия е да върнем възприятията върху българския футбол като ценност, а не като цена. Израснала и възпитана съм с визия, която искам отново да бъде важна за българските играчи, отбори и фенове. Избрах да поема тази нова роля след дълъг размисъл, но не за да гледам в миналото, а за да стимулираме заедно с екипа ми това, което цяла България копнее да види в бъдещето. Зарядът е огромен, мотивирани сме да осъществим реална промяна и развитие на облика на българския футбол. Еволюцията на спорта започва първо от нас самите – нашето поведение и примера, който даваме и налагаме като стандарти”, се казва в официалното обръщение на Стоичкова.

Екипът на Михаела Стоичкова работи по създаването на дългосрочен план за развитие, който ще бъде представен подробно в следващия месец.

Източник: в. Сега

Дъщерята на Стоичков ще бъде новият директор на Българската професионална футболна лига

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • димитър павлов

    25 Септември 2022

    нема такава простотия ! Стоичков се оказа уникален боклук !

Реакции