<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153404" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: ИТН ще участв...

Депутат от ГЕРБ за протестиращите: Гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор

01 Декември 2022
1 1426

Депутат от ГЕРБ за протестиращите: Гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор.

Така депутатът от ГЕРБ-СДС Андрей Рунчев описва протестиращите пред сградата на Народното събрание. Това става ясно от публикация на депутата от “Демократична България” Ивайло Мирчев във Facebook, който цитира изказване на колегата си от ГЕРБ, направено в пленарната зала, пише OFFNews.

“Току-що в пленарна зала. Депутатът от ГЕРБ Андрей Рунчев за протеста пред парламента:

“Навън има 15 човека, които са неизкъпани, гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор”, посочва Мирчев в поста си.

Андрей Рунчев от ГЕРБ-СДС е избран от 2 МИР-Бургас. Срещу “професия”, “езици” и “участие в предишно НС” има празни полета.

Депутат от ГЕРБ за протестиращите: Гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор

НА ЖИВО: Протест след решението за връщане на хартиената бюлетина (видео)

И в този час пред сградата на парламента се провежда протест срещу прекрояването на Изборния кодекс, а в парламента дебатите по законопроекта продължават.

Протестът пред Народното събрание срещу промените в Изборния кодекс е организиран тази вечер от “Демократична България” и “Продължаваме Промяната”. “Мафията вън” и “Честни и демократични избори” са част от лозунгите, които могат да се видят на площада.

Пред протестиращите излезе и Кирил Петков.

“Вътре борбата няма да е същата, ако ви няма вас отвън. Всъщност депутатите от задкулисието най-много ги е страх от вас. Ще се борим тази вечер докогато трябва. Няма да допуснем да откраднат вашия глас, да откраднат данъците на всички вас”, каза той от трибуната. “Всяка малка победа, която отвоюйваме, е победа за демократичното развитие на нашата страна”, каза още той.

Междувременно изказването на депутата от ГЕРБ Андрей Рунчев предизвик вълна от възмущение в социалните мрежи.

Депутат от ГЕРБ за протестиращите: Гей, наркомани, малоумници и тук-там по един професор

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Той

    01 Декември 2022

    Тоя тъпунгер трябва да го линчуваме публично и замеряме с камъни....глупендер и накрая изпратен в трудов лагер в северна корея та може да му дойде малко акъл в дебелата кратун !!!!

Реакции