<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=134065" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Протестиращи...

Депутати стигнаха до саморазправа в парламента (видео)

17 Юни 2022
4 5996

Депутатите стигнаха до саморазправа в Народното събрание в началото на петъчния парламентарен контрол, предава NOVA.

В пленарната зала възникна напрежение между две от парламентарните групи след изказване на Явор Божанков за това, че в четвъртък хората са станали свидетели как ДПС и „Възраждане” гласуват заедно. Той си седна на мястото и вероятно тогава се е стигнало до размяна на реплики. 

Протестиращи освиркваха депутати от „Възраждане“ (видео)

Депутати стигнаха до саморазправа в парламента (видео)

„Г-н Костурков обмени реплики с ДПС и станах, за да няма повече контакт. Хамид дойде и казах те да си приберат техните хора, а ние ще приберем нашите. Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска. Не чух какво каза Костурков”, заяви Настимир Ананиев.

И допълни: „ДПС са много изнервени и явно са готови да стигнат до физическа саморазправа. Хамид е опитен парламентарист, но ДПС са изнервени и има защо. Физическата саморазправа обаче не е отговорът на това, което се случва”. 

Източник и видео: NOVA

Депутати стигнаха до саморазправа в парламента (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Соня

    19 Юни 2022

    Защо толкова ви нерви, че са гласували всички против? Когато врагът е общ, много пъти се случва! Това не е уникален случай, че да го повтаряте до безсъзнание!

Реакции