<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147387" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: "Костя Копейк...

Депутатите, които няма как да не забележим в новия парламент (Коментарът на “Господарите”)

12 Октомври 2022
0 8117

Депутатите, които няма как да не забележим в новия парламент. Новите и стари образи в парламента представят репортерът ни Виктория Симеонова и операторът Йохан Вирт.

Изборите отминаха. Резултатите са ясни. Ясно е и кои са избраните 240, които съвсем скоро ще заемат местата си в Парламента. Сред тях има и стари муцуни, и нови попълнения. Сега обаче ще ви представим най-колоритните нови депутати, заради които май прогнозите за кратък живот на Народното събрание изглеждат позитивни.

ГЕРБ

Няма как да не започнем с най-възрастния нов стар депутат Вежди Рашидов. Човекът, който все се оттегля в заслужена почивка, но все я отлага “в полза роду” или по-скоро в полза джобу.

Друга представителка на ГЕРБ за четвърти път е рекордьор по преференции и за трети път ще краси парламента. Това е небезизвестната бивша стриптийзьорка и жена на замесен в схема с контрабанда Славена Точева. Тя събра 7306 преференции на последните избори. За сметка на това за три парламента, в които влиза с подобен резултат, я чухме едва няколко пъти да говори от трибуната. Но пък се нагледахме на прически и тоалети.

Депутатите, които няма как да не забележим в новия парламент

Няма как да не обърнем специално внимание и на друг любимец на народа – многоуважаемият депутат в четири парламента, който ще бъде част и от 28-мото народно събрание Стефан Апостолов. Вече пети парламент той ще се учи…да чете. Дано се научи! Все пак синът на кмета на Симитли и футболен съдия получи 7357 преференции.

Още един представител на ГЕРБ попадна в парламента, но не с преференции, а с целуване на ръце. На вашето внимание, един от най-активните “младежи” в ГЕРБ: Георг Георгиев. Известен с това, че целува ръка на Бойко Борисов, той успя да накара цели двама кандидати да се откажат, за да попадне в новия парламент. Ето това е демокрация по ГЕРБ-ерски!

Ицо Хазарта отново стана депутат

Рап звездата получи с 9 преференции повече от Бойко Борисов. Това стана с пиперлив език, не особено сдържани обноски и доста строшени нерви. Но какво толкова – поне е сигурно, че това е единственият депутат, признал се за виновен с цяла песен:

“Възраждане” очаквано водят скандални образи

Специално внимание обръщаме на Искра Михайлова. Тя използва депутатската си карта, когато по време на опит за сваляне на знамето на Украйна от фасадата на Столична община полицаите не искаха да я допуснат в сградата.

Не е за пропускане и Николай Дренчев. Собственик на некоректна фирма за дограма и ваксиниран антиваксър, той определено е сред ярките образи, които ще видим в новия парламент. Наскоро по примера на Костадин Костадинов той публикува и скандален пост в социалните мрежи, в който открито подстрекава към гражданска война. Ето това е народен представител за чудо и приказ!

“Костя Копейкин”, който не е капитан на кораб (Коментарът на “Господарите”)

ДПС се разписват с турскоговорящи

Нямаме нищо против хората да говорят помежду си на какъвто език решат. Но в тази кампания видяхме няколко депутати да агитират на турски език, а сега ще ги гледаме и в Парламента. Сред тях са Гюнер Ахмед и Имрен Мехмедова. Нормално – все пак в листите на партията с депутатско място влезе и Делян Пеевски. Знаем как работят законите у нас за “неговите хора”.

“Български възход” водят пребоядисан депутат

Няма как да не поздравим и едно от новите-стари попълнения на парламентарната сцена – Гален Монев от “Български възход”. Бивш депутат от “Атака”, минал и през “България без цензура” на Николай Бареков, този политически номад вече ще се изявява като един от доверените хора на Стефан Янев. Само скоро да не слушаме как сменя и тази партия с… ДПС примерно.

Демократична България

Отново музикант и музикален поздрав за финал. Депутат ще бъде небезизвестният Стоян Михалев, който преди години изпя “Кажи ми да”.

Казахме им да. На всичките. Е, вярно че при тази избирателна активност това не е точно ДА. Вярно е и че при избор като този винаги ще има класации като тази. И все пак пожелаваме успех – и на попадналите в класацията, и на останалите извън нея, но най-вече – на всички нас, които ще ги наблюдаваме внимателно в 48-мия парламент!

Пишете в коментарите кои култови образи в новия парламент пропуснахме в това видео – обещаваме да съберем нова порция с ваши предложения съвсем скоро. И запомнете – каквото и да мислим сега за тях, важно е да ги съдим по действията им в парламента, а не по приказките им по телевизора. Хайде със здраве и до скоро!

Депутатите, които няма как да не забележим в новия парламент

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции