<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=147883" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Радев: Надява...

Десислава Атанасова: Не можем да си позволим детински битки за надмощие (видео)

19 Октомври 2022
0 610

Десислава Атанасова: Не можем да си позволим детински битки за надмощие.

“Държавата се намира в толкова критична ситуация, че не можем да си позволим дребнави спорове, детински битки за надмощие, обиди и клевети от парламентарната трибуна.” Това каза Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС на първото заседание на 48-ото Народно събрание. Тя подчерта, че единството и мирът ще са в основата на позициите на ГЕРБ-СДС в парламента.

Удари първият звънец на 48-ото Народно събрание (видео)

И заяви, че страната ни се намира в толкова критична ситуация, че няма как депутатите да си позволят дребнави спорове, детински битки за надмощие и отправяне на обиди и клевети.
„Това Народно събрание се случва в момент на редица кризи, политическата нестабилност заема формата на хронична криза на доверие към институциите“, посочи Атанасова.

Българските граждани много ясно казаха, че не желаят да видят противоборство, а единство между политическите сили. Те са наясно с огромната социална цена, която всички ще платят. Резултатът предполага взеимодействие между политическите субекти“, изтъкна още Десислава Атанасова.

Радев: Надявам се 48-ото НС да ни изведе от спиралата на несигурността (видео)

„Трябва да опитаме да преведем страната през кризите. Този подход е единственият шанс да не се провали това 48-ото Народно събрание“, допълни тя.

Десислава Атанасова: Не можем да си позволим детински битки за надмощие

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции