<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=112632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: МВР и НАП зап...

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г.

21 Декември 2021
0 897

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г., пише Dir.bg. Наградата беше връчена от вътрешния министър Бойко Рашков.

Десислава Викторова е част от екипа, работил по разкриването на инцидента на 1 януари в Ловеч, когато бе простреляна жена, докато танцува хоро по повод Нова Година.

Викторова участвала в разкриването на още редица тежки престъпления.

Тази награда е доказателство, че работата в МВР не е само мъжка професия, заяви Рашков и обобщи:

“Последната година работата на МВР все повече отговаря на обществените очаквания. Изпращаме динамична година, осигурихме честни избори”.

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г.

Мъж в метрото агресира срещу полицай, помолил го да сложи маска (видео)

Началникът на полицейския участък в Балван Петър Петров получи първа награда за задържането на извършителя на убийството на чужденец в Балван през февруари, както и за бързата и адекватна намеса при оказване на помощ на гражданин, пострадал при тежка катастрофа.

Колективна награда

Колективната награда “Полицай на годината” отива при служителите от “Криминална полиция” в Бургас. Отличието е за придобиване на оперативна информация, нейното разширяване, документиране и анализиране.

С тези данни се стигнало до разкриването на тежко престъпление преди повече от година. На 30 ноември 2020 г. разтревожена майка потърсила помощ от полицията в Бургас, като казала, че от два дни няма връзка с 47-годишната си дъщеря. В апартамент в града криминалистите намират биологичен материал, съвпаднал с този на издирваната. Не след дълго става ясно, че е извършено тежко криминално престъпление.

Служителите от сектор “Специални тактически действия” към граничното поделение в Елхово бяха наградени за противодействието на нелегалната миграция.

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г.
За граждански принос

Награда за граждански принос бе връчена на учениците Живко Иванов, Радослав Иванов и Григор Бараков от Стара Загора. Те бяха отличени за приноса им при разкриването на инцидент на 3 октомври, когато британски гражданин, управлявал лек автомобил, предприема забранена маневра и удря мотоциклет.

При инцидента мотоциклетът се отклонява и блъска младеж на 17 години и мъж на 53 години, които се движат по тротоара. Мотористът загива на място, пешеходецът е откаран в болница с тежки травми, а чужденецът бяга от местопроизшествието.

Десислава Викторова, разкрила кой простреля жена на новогодишно хоро, е полицай на 2021 г.

Източник и видео: Dir.bg

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции