<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=170399" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: „I'm back“: YouTube ...

Диана Димитрова публикува нов пост по случая с насилието над нея

18 Март 2023
1 332

Актрисата Диана Димитрова публикува нов пост във Facebook по случая с насилието над нея. Тя отново отрече да си прави PR с разкритията си.

„ПР могат да си направят хора, които са неизвестни за обществото и когато ”прохождат”, а не когато имат десетки филмови български и чуждестранни продукции, десетки интервюта и налични само 5 от 200 картини, защото другите са намерили новите си домове. Не и когато участваш в ”Тютюн”, който е феномен за българския театър и който трудно се ”преглъща” в средите. Не и когато 2019г. зрителите избраха мен за ”Любима актриса” в тв сериал. Злобата не прощава“, пише Димитрова.

Актрисата Диана Димитрова още получава заплахи от извършилия побой над нея (видео)

В края на миналата година тя публикува фотоси, на които лицето ѝ е с рани и подутини. Тя обяви, че те са получени след удари на свой колега. Тогава атрисата не разкри името на извършителя, нито посочи заглавието на продукцията, на чиято снимачна площадка е станал инцидентът. Медии, а и самата Димитрова подеха скандала и с подсказки и недомлъвки стана ясно, че това е станало по време на „Откаднат живот“. В него тя си партнира с Юлиан Вергов.

Диана Димитрова публикува нов пост по случая с насилието над нея
Отговорът на Вергов

Самият Вергов излезе с опровержение, че я е наранявал, като заяви, че дъщеря му е получавала съобюения от Димитрова, които „никой родител не би искал да прочете“.

„Аз не съм подала жалба и не съм посочила име в публикацията ми от 28.11.2022, но за първи път намерих сили да говоря за насилието публично. Прокуратурата се самосезира и във вторник 29-ти го обяви по време на централната емисия новини 19:24 мин, когато получих съобщение по вайбър от Юлиан, което беше изтрито. Тогава се опитвах да успокоявам майка ми, която разбра предния ден, че детето й е било брутално пребито и унизено. Какво ми написа той? Какво беше изтрито от него?“, пише сега актрисата.

Диана Димитрова изригна срещу Юлиан Вергов

Преди дни отново с пост в социалната мрежа тя нарече Вергов „рецидивист с психични отклонения“ и го заплаши със съд.

„В една нормална държава биографията и търсената психологическа помощ на този човек през годините щеше да лъсне на първите страници. Как ” уж ”лицето е против насилието, но говори за него и се хвали с него в интервюта в най-различни форми?“, допълни тя сега.

Диана Димитрова публикува нов пост по случая с насилието над нея

В обширния си пост тя набляга на тезата си, че е успял в живота артист, като изброява редица свои лични и екипни постижения. А борбата с насилието определякато своя кауза, дала мотив за разкритията ѝ.

„Защо сега?

Защото не искам да гледам повече новини за убити и пребити жени. Защото не искам да знам, че убиецът на Милен Цветков след няколко години ще е на свобода. Защото съм публично лице и имам отговорност да казвам истината. Защото ми писна от мутри и мутреси.

Ако бях говорила тогава, дали имах шанс истината да излезе на светлина?“, пише в заключение Диана Димитрова.

Диана Димитрова публикува нов пост по случая с насилието над нея

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции