<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102983" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нова атака къ...

Димитър Бербатов с извънредна пресконференция ден преди конгреса на БФС (видео)

11 Октомври 2021
0 679

Един от шестимата кандидати за президент на Българския футболен съюз (БФС) – Димитър Бербатов, говори пред медиите ден преди преди конгреса за избор на нов ръководител.

Заедно с Бербатов са бившите му колеги Стилиян Петров и Мартин Петров, които са част от екипа.

UEFALeaks: Борислав Михайлов опитал да уреди съмнителни фирми да строят скъпо по проект на УЕФА, но го порязали

“Виждаме какви документи изтичат. Най-нормалното нещо е Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си. Ние не плюем, а казваме истината. Явно някои хора така разбират казването на истината”, каза Бербатов пред журналистите.

“Отиваме с Мартин и Стилиян като екип. Ако има честни избори, ще спечелим”, категоричен е бившият нападател на “Манчестър Юнайтед”.

Димитър Бербатов с извънредна пресконференция ден преди конгреса на БФС (видео)

Стилиян Петров обяви, че е разговарял със 140 клуба в последните два дни и е чул доста притеснителни неща.

“Много хора казаха, че не са получили делегатските си карти. Те ми казаха две имена, едното не знаех, другото е на мой бивш съотборник. Единият е Апостол Апостолов – кмет на Симитли. Той агитира за Борислав Михайлов”, каза бившият капитан на “лъвовете”.

Другото име, което Стилиян Петров спомена, е Радой Христов – негов бивш съотборник в “Монтана”, който е областен шеф на футбола в Монтана.

Димитър Бербатов с извънредна пресконференция ден преди конгреса на БФС (видео)
Още разкрития

Петър Величков, който е член на изпълнителния комитет на БФС, а освен това подкрепя Бербатов в изборите за нов президент, заяви, че някои делегати няма да бъдат допуснати до вота в НДК.

“Има новини от последните дни. Делегати, които са критици на БФС, няма да бъдат допуснати до конгреса. Ръководството на БФС тръгва срещу определени клубове”.

“Връщането на Михайлов не стоеше на дневен ред преди Бербатов да обяви кандидатурата си за президент. Когато той влезе на заседание на Изпълкома, всички бяха шокирани. Говорят се празни приказки, как може програмата, за която той говори да бъде изпълнена на 110%, когато него го е нямало две години от общо четири. Значи може и без теб, щом програмата се самоизпълнява. Не знам какво достойнство има да продължава да е кандидат”, каза Величков.

Останалите кандидати за шеф на родния футбол са настоящият президент Борислав Михайлов, бившият член на Изпълнителния комитет Христо Порточанов, бизнесменът и спонсор на “Марица” Христо Христов, мениджърът Георги Захариев и бившият футболен ръководител Ивайло Дражев.

Димитър Бербатов с извънредна пресконференция ден преди конгреса на БФС

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции