<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=151554" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Бута ли няког...

„Дневниците на принцесата“ се завръща с трети филм?

19 Ноември 2022
0 115

Disney се завръща в света на „Дневниците на принцесата“ с трети филм на поредицата.

Аадрита Мукерджи пише сценарий за новия филм. Според The Hollywood Reporter той е продължение на поредицата с Ан Хатауей, а не рестарт.

Ще участва ли Ан Хатауей в новата продукция?

От официални източници няма потвърждение актрисата Ан Хатауей да има договор за завръщане в “Дневниците на принцесата”. Тя обаче публично е завявала подкрепата си за трета част. Надеждата е, че тя ще участва в продукцията в случай, че филмът премине отвъд етапа на сценариране.

Хатауей заяви пред Entertainment Tonight, че е склонна и има готовност за участие в още една продукция на “Дневниците на принцесата”. Тя изрази надежда, че планът може да проработи, ако има начин да се включи и Джули Андрюс.

Излезе първи трейлър на новия филм с Брендън Фрейзър (видео)

На въпрос на фен на „Гледайте какво се случва на живо с Анди Коен“, тя отговори:

“Има сценарий за третия филм. Искам да го направя, Джули [Андрюс] иска да го направи, Дебра Мартин Чейс, нашият продуцент, иска да го направи. Всички наистина искаме това да се случи, просто не искаме да го правим, освен ако не е перфектно, защото го обичаме точно толкова, колкото и вие.”

„Дневниците на принцесата“ се завръща с трети филм?
Watch What Happens Live with Andy Cohen, YouTube/стоп кадър

За първи път Ан Хатауей участва в “Дневниците на принцесата” през 2001 г. Сюжетът на филма е за американска тийнейджърка, която научава, че е наследник на трона на европейското кралство Геновия. Базиран на романа на Мег Кабът, филмът е с участието на Джули Андрюс. Той се превърна в касов хит, печелейки 165,3 милиона долара в световен мащаб.

Излезе трейлърът на четвъртата част на “Джон Уик” (видео)

Хатауей се завърна в “Дневниците на принцесата 2: Кралски годеж” през 2004 г. Продукцията генерира 134,7 милиона долара печалба. Покойният режисьор Гари Маршал режисира и двете части, които остават емблематични икони в поп културата.

Видео: Watch What Happens Live with Andy Cohen, YouTube

„Дневниците на принцесата“ се завръща с трети филм?

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции