<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148015" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Депутатите н...

Докато депутатите се караха в НС, Борисов игра мач с “Бистришките тигри”

20 Октомври 2022
1 762

Вчера бе първият ден на новото Народно събрание. Тогава трябваше да се избере и негов председател. ГЕРБ предложиха за поста Росен Желязков и наблегнаха на факта, че те са първа сила в парламента и по традиция председателят е излъчен от нея. Само че днес е вторият работен ден на 48-ото НС и председател няма.

Депутатите не успяха да изберат председател на 48-ото НС след цял ден опити

През това време лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също бе много зает, само че на футболното поле. Той се оказа на терена на “Витоша – Бистрица”, в мач от шампионата на ветераните срещу “ЦСКА 1948”.

Борисов за четвърти път се отказа от депутатския си мандат, нищо че бе избран от два района – Пловдив и 25 МИР София.

Докато депутатите се караха в НС, Борисов игра мач с &#8220;Бистришките тигри&#8221;

Бившият премиер не присъства и на откриването на парламента вчера.

Мачът е стартирал в 15 ч. По това време в парламента вървяха ожесточени дебати и сочене с пръсти, докато партиите за пореден път обявяваха своите кандидати. Тогава дори се включи и ДПС с още един, пети кандидат – Йордан Цонев.

Иван Бакалов: Политическата криза се казва Бойко Борисов (видео)

Борисов е дал коментар пред Дневник и е обявил, че ГЕРБ няма да се откаже от своя председател Росен Желязков. Без значение, че ДПС са оттеглили своята подкрепа.

“Ние сме най-голямата политическа сила, това е казал народът, не можем да отстъпим. Ако отстъпим за Никола Минчев, пак ли ние ще носим отговорност?”

“Бистришките тигри” са победили с резултат 4:0.

Заглавна снимка: Булвард България

Докато ГЕРБ се караха в НС, Борисов имаше мач с “Бистришките тигри”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции