<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=98947" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полицията ат...

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче в София, след като детето го поздравило (видео)

09 Септември 2021
0 13531

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче. Това показват шокиращи кадри, заснети от охранителни камери в блок в столичния квартал “Света Троица”.

37-годишният д-р Кадир Джамфер се е нахвърлил с юмруци върху момичето, защото смятал, че то му се подиграва, като го поздравява, предава NOVA.

Адвокат на нападателя е бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. Тезата му е, че месец преди побоя детето тормозело клиента му.

На 1 септември 13-годишното момиче и две негови приятелки седят на пейката пред блока и се забавляват, докато гледат клипове в интернет.

“Покрай тях минава наш съсед, подминава ги, след което се връща, тичешком и напада моята дъщеря, като започва да я бие. Взел ѝ е телефона. Казал ѝ е, а и на нас потвърди, че ѝ е взел телефона, за да не може тя да повика помощ”, разказва Здравка Майска – майка на пострадалото момиче.

Мъжът се втурнал към входа, а момичето го последвало, за да си вземе телефона, показват записи от охранителните камери. На вратата последвала нова порция удари върху нея.

“Този инцидент за нас е тотален шок, защото дъщеря ми цяло лято не е тука. Ние изобщо не сме се засичали с него, тя – още по-малко. Децата, които бяха тук, тричките, които бяха, две от тях казват, че не са го виждали поне от половин година”, обяснява още Майска.

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче (видео)
Версията на майката на детето

Според майката на пострадалото момиче, нападателят не бил съвсем адекватен. След като научили за боя, със съпруга си опитали да говорят с него. Последвал нов скандал и размяна на удари, при който мъжът изпуснал телефона на дъщеря им.

“Ние извикахме и полиция, като видяхме какво му е поведението. Не можеше и да има разговор. Той потвърди, че телефонът е в него, че няма никакво намерение да го връща и се нахвърли на мъжа ми”. Това разказа още майката на пострадалото момиче.

Първоначално д-р Кадир Джамфер, сочен от родителите като нападател на дъщеря им, е задържан в полицията за 24 часа. Когато излязъл от районното, нямал никакви претенции. Малко по-късно обаче се върнал с жалба, че е бил бит в полицията, потвърдиха от СДВР.

“Не искам да говоря по този въпрос до момента, когато имаме окончателни данни от проверката, която се извършва”, заяви Емануил Йорданов – адвокат на д-р Кадир Джамфер.

Според адвокат Йорданов, агресията и последвалите синини и охлузвания по тялото на 13-годишното момиче са в резултат на тормоз, упражняван върху клиента му.

“Детето, в продължение на един доста дълъг период от време, се отнася с моя клиент така все едно той ѝ е връстник, подхвърля някакви реплики, които изразяват неуважение. И всичко това се повтаря многократно”, обясни адвокат Йорданов.

Д-р Джамфер се е опитал да разговаря с родителите, твърди адвокатът му. Здравка Майска не отрича за това. Но в разговора с лекаря помолили при евентуален проблем, въпросът да се отнесе към тях. По случая с побоя, вече е образувано досъдебно производство.

Доктор се нахвърли с юмруци върху 13-годишно момиче, пише Dir.bg. Това покават шокиращи кадри, заснети от охранителни камери в блок в столичния квартал “Света Троица”.

Източник и видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции