<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=110912" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Полиция влез...

ДПС при Радев: Страната ни се нуждае от редовен кабинет (видео)

06 Декември 2021
0 2424

ДПС при Радев: Страната ни се нуждае от редовен кабинет.

„Добре дошли в президентската институция, Както знаете, това е третата ми среща за годината в този формат. Както знаете българските граждани гласуваха за промяна. Очакването на обществото е за редовно правителство”. Това заяви президентът Румен Радев по време на консултациите за съставяне на кабинет с ДПС.

Консултациите при президента започнаха с “Продължаваме промяната” (видео)

“Изборите, проведени на три пъти в страната са в резулта на политическата криза на властта”, заяви от своя страна лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Той припомни възгледите на партията за преодоляването на политическата криза.

ДПС при Радев: Страната ни се нуждае от редовен кабинет

„Според нас преодоляването на политическата криза може да се случи чрез диалог между партиите, политическите субекти и институциите. Това не е нова тема за нас. През годините неведнъж сме предупреждавали, че може да се стигне до подобна ситуация”, подчерта той.

ГЕРБ при президента: Ще бъдем опозиция на ляво-либералното управление (видео)

Карадайъ заяви, че сме закъснели с плана за устойчивост и закъснението може да се окаже “фатално”.

ДПС при Радев: Страната ни се нуждае от редовен кабинет (видео)

“Националният ресурс за осъществяване на нужните реформи всички знаем, че не е достатъчен. А тези възможности, които бихме ги имали при одобрен план за възстановяване и развитие могат да дадат тласък за развитието на икономиката на страната”, добави лидерът на ДПС,

ДПС при Радев: Страната ни се нуждае от редовен кабинет

Видео: bTV

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции