<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=133218" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Оперираха Не...

Друга катастрофа е причината за пътния инцидент с националите в Грузия

11 Юни 2022
0 641

Друга катастрофа е причината за пътния инцидент с националите в Грузия, предаде БНР.

Инцидентът е станал минути преди навлизането на автобусите с футболните ни национали в тунела и най-вероятно е причина за тежкото пътно-транспортното произшествие, при което пострада Тодор Неделев. Това съобщи пресаташето на националният ни отбор Виктор Игнатов.

Оперираха Неделев заради стъкло в главата му след инцидента в Тбилиси (видео)

Друга катастрофа е причината за пътния инцидент с националите в Грузия

На път към хотела от летището в Грузия шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, е загубил контрол върху управлението на возилото, вследствие на което е била предизвикана тежка катастрофа.

„Най-големият проблем дойде от това, че непосредствено преди нашето навлизане във въпросния тунел, беше станала катастрофа и реално ние бяхме първите превозни средства, които навлязохме там и абсолютно никой нямаше идея за тази опасност. Не мога да кажа кой е виновен и изобщо дали има виновен. От една страна беше много мокро, отделно асфалтът беше изтъркан. Шофьорите направиха всичко възможно да спрат, но не успяха да предотвратят удара. Веднага след инцидента започна разследване. Дойдоха достатъчно полицаи, но нашият ангажимент беше състоянието на Тодор Неделев. Нямам представа как са тръгнали нещата, но предполагам, че в някакъв момент ситуацията ще се изясни, след произнасянето на съответните органи“, разказа Игнатов.

Състоянието на най-сериозно пострадалия футболист е стабилно, каза още той.

И допълни: Причината за спешната операция беше едно доста сериозно парче, което се е отчупило от черепа му и е навлязло навътре и интервенцията се наложи, за да не предизвика хематом, което би направило нещата много тежки. В най-оптимистичният вариант очакваме до три месеца Тодор да се появи на терена“.

Засега мачът срещу Грузия от Лигата на нациите не е отменен.

„Това разбира се е ситуацията към момента. Всичко може да се промени. Всичко зависи от това, какви решения ще бъдат взети през днешния ден“, завърши Игнатов.

Сутринта футболистите са имали леко занимание. По програма довечера трябва да се проведе и официалната тренировка на отбора.

Източник: БНР

Видео: sportal.bg

Друга катастрофа е причината за пътния инцидент с националите в Грузия

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции