<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=129564" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Детска гради...

Двама души са простреляни на Околовръстното в София (видео)

16 Май 2022
0 19018

Двама души са простреляни на Околовръстното шосе в София.

Инцидентът е станал между известна верига за хранене и бензиностанция. Сигналът за него е получен в 22:25 ч., научи bTV.

Масов бой и стрелба пред Съдебната палата в Пловдив (видео)

Двама души са простреляни на Околовръстното в София  (видео)
Снимка: bTV

Спречкване между две групи е прераснало в престрелка. Единият от ранените е на 36 г. Той е прострелян в двата крака и е в шоково животозастрашаващо състояние, с тежка кръвозагуба.

Вторият пострадал е на 26 г., ранен в бедрото. И двамата са хоспитализирани във ВМА. Линейките на Спешна помощ са пристигнали на мястото за 6 минути. 

Междувременно от ЦСКА излязоха с официална позиция след появилите се твърдения, че футболистът Георги Йомов е задържан, след като е бил замесен в престрелката.

„Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си”. Така футболистът Георги Йомов е коментирал пред ръководството на ЦСКА стрелбата на Околовръстното в София от понеделник вечерта.

От ЦСКА заявяват, че имат пълно доверие в състезателя си, че не е бил замесен в престъпление. Оставят на органите на реда да изяснят какво точно се е случило.

Източник и видео: bTV

Двама души са простреляни на Околовръстното в София (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции