Този сайт използва "бисквитки" от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за използването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на "бисквитки".

Вашето споделяне е един глас в подкрепа на Зоополиция в България
DVD с тържествената клетва на кмета на Велико Търново предизвика подигравки във Фейсбук
DVD с тържествената клетва на кмета на Велико Търново предизвика подигравки във Фейсбук
gospodari.com
12-20-19
добавено
4375
прегледа

Насам, народе! Коледен подарък за малки и големи. Стилно допълнение към топлия семеен уют на коледната трапеза! Поканете общинския елит на празничната софра през вашия телевизор, чрез специалното издание на „Клетва на Кмета на Община Велико Търново” (нямаме представа защо всичко е с главни букви, вероятно за повече тежест).

 

Важното е, че като жест към избирателите общината е направила компакт диск, може би дори DVD (добре, че не е VHS касета), с което може да се насладите на официалното встъпване в длъжност на преизбрания кмет от ГЕРБ Даниел Панов и общинските съветници точно преди да дойде и самия дядо Коледа...  а защо не и преди новогодишното обръщение на президента!?

 

 

 

 

Това е един безценен жест от кмет и община в тези светли празници и нека той бъде символ на протегнатата ръка на общинарите към гражданите, за сближаване и нека заедно превърнем Велико Търново в едно прекрасно, християнско, патриотично семейство, с което биха се гордяли от Асеневци до Христос. Амин. Заклех се!

 

А иначе снимката на ювелирното евъргрийн DVD от тържественото управленско събитие беше качена от фейсбук общността Велико Търново със следния коментар: "Ако искате по празниците да смените песните на Веско Маринов с нещо дори по-лошо, можете да си пуснете този диск, платен с нашите пари от данъци..."

 

Снимката бързо придоби популярност и предизвика насмешка и подигравки в социалната мрежа.