<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=125178" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Как се казва ...

Две непълнолетни момичета са били пребити в столично заведение (видео)

08 Април 2022
0 8388

Мъж е нанесъл тежък побой над две непълнолетни момичета пред погледа на клиенти и персонал в заведение в столичния квартал “Слатина”. Нападателят е посегнал и на трето момиче, на млад мъж пред заведението, както и е заплашвал многократно собственика, информира БНТ.

Извършител е 25-годишният Георги Георгиев, който е бил многократно осъждан за кражби и грабежи.

Арестуваха непълнолетния бияч на възрастен мъж във Видин (видео)

Мъжът много пъти е проявявал агресия към една от жертвите. Момичето е било бито от него неведнъж, а спрямо собственика на заведението, който е разговарял с нея и родителите ѝ, тя дори е била отвличана от Георгиев и държана затворена за няколко дни в дома му.

Две непълнолетни момичета са били пребити в столично заведение

“На 4 април малтретрира и пребива две момичета, ужасна агресия, удря друго момиче с бутилка в главата, нанася и удари с юмрук. Получавал съм заплахи за убийство от него. Едно от момичетата не подава жалба, защото я е страх да не бъде убита, и друг път я е пребивал и отвличал”, заяви собственикът.

Задържаха 54-годишен мъж за “брутални сцени на сексуално насилие над деца”

Георгиев е задържан и му е повдигнато обвинение за хулиганство. От Районната прокуратура съобщиха, че деянието е извършено в условията на опасен рецидив. Предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение. Прокуратурата ще поиска “задържане под стража”. Ако бъде признат за виновен, го грозят до 6 години затвор.

Две непълнолетни момичета са били пребити в столично заведение

Източник и видео: БНТ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции